zondag 7 september 2008

Een hele gezellige bloemenavond

Vrijdagavond was dus mijn eerste workshop. Ik had de hele middag besteed aan het voorbereiden hier van. Al het papier snijden, linten knippen, bloemen verdelen, inkten en verf opzoeken. Druk, druk, druk. Om vijf uur gingen we even wat eten bij de Gelaarsde Kat. Uiteraard namen we een heerllijke maaltijdsalade Croptime. Dat is een enorme salade van diverse soorten sla, zongedroogde tomaatjes, dadels, gebakken biefstukreepjes en wat gebakken geitenkaas omhuld in spek. Alles heel discreet overgoten met een heerlijke dressing. Mmmmmmm. OK, nu weer terug naar het verhaal. Zo tegen de tijd van het dessert begon ik toch een beetje nerveus te worden. Wat zou de avond brengen??
In elk geval een heel enthousiaste groep dames die heerlijk aan de slag gingen. Met veel ijver werden de oude afzichtelijke knopen geverfd en werd er begonnen aan de bloemen. De een werd nog mooier dan de ander! Volgens mij hebben ze veel geleerd vrijdagavond!
Twee dames waren meteen verkocht toen ze mijn volgende workshop zagen. A Prima Book. Een miniboekje met een chipboard kaft van Prima Marketing dat geembosed is, clear en white paintebles en uiteraard veel bloemen. Dus dat gaat goed!

Ik wil de dames die vrijdagavond aanwezig waren heel hartelijk danken voor deze hele gezellige avond.

Marianne

Geen opmerkingen:

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...