maandag 20 oktober 2008

8 november demodag bij Croptime

Zaterdag 8 november heeft Croptime een demodag. Verschillende leden van het designteam zullen die dag laten zien dat je kerstkaarten kunt maken in diverse technieken. Ik zal de komende tijd elk dt lid haar verhaal laten doen. Hier allereerst Aranca en haar moeder Lea.

Lea maakt al ruim 20 jaar 3D-wenskaarten. In haar beginjaren was zij werkzaam als Pergamano-docente. Ze gaf niet alleen thuis cursussen maar was ook werkzaam op diverse beursen voor Pergamano waaronder op de KreaDoe. Ook was zij betrokken als redactielid bij de Pergadoe.
Een aantal jaren geleden ging haar voorkeur steeds meer uit naar een andere manier van kaarten maken, 3D kaarten, in combinatie met het gebruik van geborduurde randen en kralen. Hiertoe maakt zij gebruik van bestaande mallen en patronen maar ontwerpt ook vaak haar eigen kaarten. Op 8 november zal zij een demonstratie verzorgen van het maken van 3D kerstkaarten met kraaltjes waarvoor zij 3D vellen gebruikt die uiteraard bij Croptime verkrijgbaar zijn.

Aranca zal een demonstratie geven van het maken van scrapkaarten waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van de nieuwste vellen kerstpapier. Ook op deze kaarten wordt geborduurd met behulp van de CreMotion borduurmal of de embossing/borduurmallen van Marianne Design.
Aranca is al enige jaren lid van het designteam van Croptime. Zij heeft bij Croptime onlangs een workshop gegeven waarbij de vele mogelijkheden van de CreaMotion borduurmal aan bod kwam tijdens het maken van een lay-out. Echter, de mal is ook te gebruiken bij het maken van wenskaarten.
Marianne

Geen opmerkingen:

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...