vrijdag 31 juli 2009

Hobby World Almere én een nieuwtje

Zoals ik al eerder had vermeld ben ik vandaag naar Hobby World Almere geweest. Eerlijk gezegd niet alleen om er rond te kijken maar ook omdat ik wilde zien wat het eigenlijk inhoudt! Hobby World komt namelijk ook naar Zoeterwoude Rijndijk!! Bep Welters, van Croptime, zal daar naartoe verhuizen en misschien verhuis ik wel mee??!! Misschien ga ik daar wel voortaan mijn workshops geven!! Daarom heeft Croptime op dit moment opruiming. Om te zien wat het Hobby World concept nu eigenlijk behelsd ben ik daar eens gaan kijken en kon ik bij Esther (Essies) terecht met mijn vragen e.d. Het was hartstikke gezellig en de rondleiding was geweldig. Wat ontzettend veel spullen!!! Natuurlijk heb ik ook spulletjes meegenomen zoals een Martha Stewart pons! Ik heb niet veel foto's gemaakt want ik heb eigenlijk alleen maar mijn ogen uitgekeken!!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de kortingen bij Croptime en van de verhuizing?? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Hieronder vind je een paar foto's en ik zal jullie zeker op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.
groetjes,
Marianne

Geen opmerkingen:

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...