maandag 24 mei 2010

Yes!!!!

Poeh! Eindelijk de website van Hobby World Croptime overgegeven aan iemand van de winkel. Na 10 maande de site te hebben bijgehouden, heb ik het deze week overgegeven aan Lieke die bij HWC werkt. Niet dat ik het vervelend vond om te doen, ik kwam alleen niet meer aan andere dingen toe zoals zelf freubelen en workshops geven. Daar heb ik nu dus weer tijd voor!! Hoeraaaaaa!!
De eerste workshop ben ik al weer aan het voorbereiden, ook al wordt die pas na de zomervakantie gegeven. Een workshop "werken met Copic Markers".
Zaterdag 5 juni geef ik een demonstratie bij HWC met de Copic Markers en ik hoop dan ook mijn workshop te kunnen presenteren. Spannend!!!! Ik heb er echt zin in!!
Hoe het er uit gaat zien kan ik jullie nog niet vertellen. Wel dat ik natuurlijk leuke papiertjes en leuke stempels ga gebruiken! Er komt ook veel uitleg over het hoe en waarom van de Copic Marker. Zodra ik iets af heb, zal ik het zeker laten zien!!

Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...