dinsdag 7 december 2010

Kerstlabel nummer 7 van tim Holtz en vreselijk nieuws

Ja, we zijn over de helft en meneer Tim Holtz heeft weer een prachtige kerstlabel gemaakt! Die kerstster!! Die ga ik echt vanavond nog maken!!! Eerlijk gezegd heb ik nog geen label gemaakt, maar dat komt omdat ik druk ben met de Stempelworkshop van aanstaande zaterdag bij Hobby World Croptime (er zijn nog plaatjes vrij) en met de volgende workshop, Ranger 1 (zo noem ik hem maar voorlopig)!!

Gisterenmiddag werd Alphen aan den Rijn, waar ik woon, opgeschikt door een heftige explosie in een flat waar wij voorheen gewoont hebben. Toen ik hoorde wat er gebeurd was ben ik meteen op internet gaan kijken wat er nou toch allemaal aan de hand was. Het was vreselijk wat ik zag en hoorde!! Een dode en vier gewonden!!


Gelukkig is de buurvrouw, waar ik altijd contact mee had, ongedeerd. Jammer genoeg is er toch een dode gevallen. Er is verder weinig over bekend maar dat zullen we in de loop van de dag wel horen.
De schade zal vreselijk groot zijn en ik hoop dat de bewoners weer snel in hun huis mogen om de boel op te ruimen en deze dag achter zich te kunnen laten.

Marianne

2 opmerkingen:

Liszha zei

Ik heb de klap gehoord! Ik was net boodschappen aan het uitladen en vroeg me af wat dat nou in godesnaam kon zijn. Klonk niet als vuurwerk ofzo. Harder.
Afschuwelijk!

Marianne zei

De overleden man is de partner van een collega van mij, uit het distributiecentrum. Twee jaar geleden verloor zij haar zoon, nu dit!!! Echt vreselijk!! Partner dood, huis weg, echt heel erg!!!

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...