zondag 2 januari 2011

Eerste Sneak Peeks een feit!

De eerste sneak peeks van de winter CHA 2011 zijn bekend. Het zijn er nog niet zo veel maar er zullen er, bijna, dagelijks bijkomen. Ik zal proberen ze zo snel mogelijk hier te plaatsen.

Daar gaan we dan!
Echo Park komt met een hele lieve meisjes-lijn. Waarom nou niet voor jongetjes!? Ik wordt tenslotte binnenkort oma van een kleinzoon!!

Maar goed, het zijn leuke frisse kleuren met lieve printjes. Echt helemaal leuk. En als ik op het blog van Echo Park kom......................., zie ik dat ze nog ik de kerststemming zijn maar ik hoop dat ze snel de nieuwe lijnen gaan presenteren. Ik hou jullie op de hoogte.

Verder zijn er nog sneak peeks van onderstaande lijnen. Klik op de naam en je komt op hun blog op site.
Reminisce
Jillibean Soup
Little Yellow Bicycle
GCD Studio's
SEI
Best Creation
Nikki Sivils

Ik zou het leuk vinden als jullie bij de reacties jullie favoriete lijnen bekend maken.

Tot snel,
Marianne

2 opmerkingen:

Nathaly zei

Je kerstkaart Peace on Earth is prachtig, Marianne. En gefeliciteerd dat je oma wordt. Nathaly

Marianne zei

Ik wil graag even iets rechtzetten. Ik heb in de maand december verschillende tags geplaatst die gemaakt zijn door Tim Holtz. Van 1 tot en met 12 december maakt hij altijd twelve tags of christmas. Deze tags heb ik op mijn blog gezet om iedereen te laten zien wat voor mooie dingen hij maakt. Ik heb deze tags dus niet gemaakt maar onze grote vriend Tim Holtz!!! Alle lof is voor hem!!!
Corinne en ik hebben wel een paar tags nagemaakt en dat hebben we er ook bij gezet. Dus................. De twelve tags of Christmas zijn niet van mij maar van Tim Holtz!!!!

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...