maandag 24 januari 2011

Lest Best??!!

Ja hoor, één dag voordat hij afreist naar de CHA, showt Tim Holtz zijn nieuwe stempels. Ik ben echt helemaal enthousiast. Bekijk het filmpje helemaal bovenaan en zie wat hij allemaal heeft. Daar is echt over nagedacht hoor. Embosfolders in combinatie met stempels en stempels in combinatie met andere stempels. Dat laatste is al bekend maar de stempels die hij hiervoor heeft ontworpen zijn echt weer helemaal leuk!!! Nou, ik kan dus behoorlijk lang van mijn goede voornemen gebruik maken. Elke maand een nieuwe TH stempel kopen. Ik moet ze gewoon allemaal laten zien. Hier zijn ze dan:
GCD Studio's: Sweet Surrender
Pink Paislee: Butterfly Garden

Wat een mooie stempels!!! Echt geweldig!! Zucht................. Nou, de CHA kan beginnen hoor!! Hoe eerder, hoe beter!! Hoe eerder, hoe sneller de stempels in de winkels liggen.

Marianne

3 opmerkingen:

Liszha zei

Oooooooooooooh, wat een mooie stempels! Zucht!
Ja, die doosjes bestaan. Het is de middelste maat van de sakerheits tandstickor, je weet wel met die vogels. Maar iets wat in de buurt komt is ook goed hoor.
Maar je hebt ze toch ook gebruikt met de kerstswap? Of ben ik abuis?
Liefs Lisette

Ans zei

Dat wordt heel lang sparen en er een paar voor mijn verjaardag vragen. Was nog niet klaar met de vorige serie en deze zijn weer net zo mooi.

Liefs Ans

Mireille zei

gaaf zijn ze he?
dank je wel voor je lieve berichtje. Succes met de koffer =)
- het is trouwens ook mijn eerste blog hop.. vind het helemaal spannend-

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...