zondag 17 april 2011

Stempelevent in Zeist

Vandaag zijn Corinne en ik naar het Art Specially Stempelevent in Zeist geweest. Wat hebben we weer een leuke dingen gezien!! Ik had van te voren een lijstje gemaakt met spullen waar ik echt voor wilde gaan kijken en natuurlijk komen er nog wat dingen bij die je nog eens tegenkomt. Zo wilde ik al heel lang zo'n spinner hebben waar je blending tools aan kunt hangen zodat je niet steeds de foam moet vervangen als je met een andere kleur Distress Inkt wilt gaan werken. En ja hoor, daar stond hij!! Dus.......................... Stond niet op mijn lijstje maar wel meenemen.

Uiteraard heb ik wat kleurtjes Distress Stain meegebracht. Ik vond het al aantrekkelijk maar toen ik de demo gezien had wist ik zeker dat ik die ook wilde gaan gebruiken. Ook vond ik nog een flesje Glimmermist van Tattered Angels met een roze kleur die ook op mijn lijstje stond.
Omdat we in september bij Hobby World LO's gaan maken met stempeltechnieken kon ik de stempel van een bloemenrand niet laten liggen. Net als de minimasks van Tim Holtz. Heel goed te gebruiken voor de workshop Ranger 2, die ik volgende maand geef bij Hobby World.
Tja, ik had mezelf dit jaar elke maand een stempelsheet van Tim Holtz beloofd maar dat was er nog niet van gekomen. Het stempelevent was natuurlijk wel de gelegenheid om zo'n stempelset mee te nemen. De stans van Tim Holtz staat al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang op mijn verlanglijstje en nu hij een paar euro goedkoper was kon ik hem niet weerstaan.
De Art Specially boekjes heb ik allemaal en deze nieuwe boekjes zijn een mooie aanwinst voor mijn verzameling. Ook staan er techniekjes in waar ik anders niet aan zou denken. De stempeltjes kreeg ik er bij omdat ik een bon uit de laatste Art Specially had meegebracht.
Deze figuurtjes had ik al een paar keer op LO's gezien en vond het wel een toevoeging. Daarom ook maar eens gekocht, nu nog bekijken wat ik er mee kan doen. Ach, er liggen nog zo veel foto's van Milo te wachten, dat gaat vast wel lukken. De Magnolia Ink stond ook op mijn lijstje net als onderstaand tijdschrift. Ik had al vaak wat gelezen over de Sommerset Studio. Daarom maar eens gekocht en ik moet zeggen dat er wel hele leuke dingen in staan.
Al met al een zeer produktief dagje. Hele leuke dingen gekocht en nu maar snel tijd maken om er iets mee te doen.


Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...