maandag 16 mei 2011

Nicole Verkooijen

Afgelopen zaterdag gaf Nicole Verkooijen de workshop "Copic Markers voor beginners". Er waren 10 dames die de workshop kwamen volgen en al snel werd Nicole bestookt met vragen.Ze gaf antwoord op al onze vragen en legde daarbij de werking e.d. van de Copic Markers uit.
Zij maakt zelf hele mooie kaarten en dat willen wij ook wel natuurlijk!!


Stap voor stap legde ze uit hoe zij de stempelafdrukjes inkleurt. Er wel bij zeggend dat dat natuurlijk niet een wet is maar een tip. Dat je altijd zelf moet onderzoeken wat voor jou het beste werkt.
Ze had een prachtige koffer bij zich met alle kleuren en die moest ik natuurlijk van dichtbij bekijken en bewonderen. Zo'n koffer is voor mij te duur dus dan maar een foto ervan gemaakt.


Aandachtig zitten alle dames te luisteren naar de uitleg van Nicole.
Iedereen zat te wachten om ook zelf aan de slag te kunnen met de tips die zij gaf.
Van te voren had Nicole gezegd dat veel foto's zouden "mislukken" omdat zij met haar mond open zou zitten. En dat is inderdaad zo. Hier het bewijs.
Op zaterdag 9 juli geeft zij de workshop voor gevorderden en in het najaar weer allebei de workshops opnieuw. Ze gaat ook een workshop geven waarbij kaarten worden gemaakt maar daar moeten we nog een datum voor prikken.

Zodra ik meer informatie heb over de diverse workshops, zal ik dat zeker hier melden. Hou ook de site van Hobby World Croptime in de gaten!!

Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...