vrijdag 24 juni 2011

Nieuwe workshop Receptenbox

Ik loop al een tijdje rond met het idee voor een workshop. Een receptenbox met receptenkaarten en tabbladen. Gisteren heb ik, na veel rekenwerk i.v.m. de afmetingen, een begin gemaakt met een voorbeeld voor deze workshop. Ik moet zeggen dat het wel erg leuk was om dat idee onder mijn handen te zien groeien.

Ik heb voor de box papier gebruikt van DCWV uit de lijn Street Lace. Er moet nog hang en sluitwerk besteld worden maar hij wordt wel erg leuk.
De bedoeling is om met tenminte 10 dames aan deze workshop te beginnen. Iedereen brengt dan ook een recept mee zodat we aan het eind van de workshop niet alleen een box hebben maar ook 11 recepten (ik doe zelf natuurlijk ook mee!!).

Ik heb voor deze workshop vellen van Street Lace en Black Current waar iedere cursist zelf haar/zijn eigen kleur uit kan kiezen.Wanneer deze workshop precies is of wat hij gaat kosten weet ik nog niet maar ik zal het zeker hier melden zodra ik meer info heb.
In de receptenbox passen eventueel ook de receptenkaarten van AH.

Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...