woensdag 22 juni 2011

Zonder tekst

Gelukkig heb ik de inspiratie om een paar kaartjes te maken. Steeds liep ik maar achter de feiten aan en moest ik halsoverkop een kaartje maken als er iemand jarig was of als er een baby geboren was. Nu ben ik wat kaartjes op voorraad aan het maken. Daarom zet ik er liever geen tekst op, dat komt later wel als ik weet wat ik er op moet zetten.


Ik had een paar weken geleden twee papierblokjes gekocht van Maja Design en vond daarin een velletje waarvan ik in eerste instantie niet kon bedenken wat ik er nou mee kon doen. Uiteindelijk ben ik toch nog op dit kaartje gekomen.


Simpel maar ik vind hem toch nog wel leuk geworden. In het hartje heb ik een klein "zijden" roosje gedaan dat ik nog vond. Weer eens iet anders. De Hanglar-stempel heb ik ingekleurd met Copicmarkers.

Ik heb potten vol met bloemen en die moeten echt eens opgemaakt worden. Dan kan ik weer nieuwe kopen!! (LOL)Wat voor tekst erbij komt weet ik nog niet, ligt eraan waar het kaartje voor nodig is.


Een hele fijne dag!
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...