woensdag 12 oktober 2011

Basisworkshop Stempelen

Zaterdag 5 november geef ik van 10:00 uur tot ongeveer 16:30 uur de "Basisworkshop Stempelen" bij Hobby World Croptime in Hazerswoude Rijndijk aan de Rijneke Boulevard.


Tijdens deze workshop leg ik uit wat voor soorten inkt er zijn, wat je er mee kunt doen maar ook wat je er niet mee kunt doen. Er zijn zo ontzettend veel soorten inkt te koop maar welke inkt moet je nu waar voor gebruiken??!!

We gaan naast de diverse soorten inkt ook embospoeders gebruiken, chalk en Perfect Pearls. Dat zijn die leuke kleine doosjes met het glimmende poeder er in.Alle techniekjes komen op een labeltje die we weer kunnen bewaren in het harmonikaboekje, dat we ook zelf gaan maken. Hard werken dus!!


De kosten zijn € 34.95, incl. alle materialen (excl. lunch). Op de website van HWC kun je er alles over lezen. Daar vind je ook een lijst met basisgereedschappen die je zelf moet meebrengen. Als je je opgegeven hebt voor de workshop krijg je daar ook nog een informatiemail over.


Opgeven voor deze workshop kan in de winkel of via mail aan:Misschien tot bij de workshop!

Marianne

1 opmerking:

Ans zei

Leuke workshop, succes.

Liefs Ans

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...