dinsdag 25 oktober 2011

Kerstkaart nr. 6

Dit is kaartje nummer 6. Hiervoor heb ik papier gebruikt van My Minds Eye. Ik was meteen verliefd op de mooie bruine kleuren. Ik heb als basis Kraftpapier van Bazill genomen. Alle papierrandjes zijn bewerkt met Distress inkt.
De Magnolia is van vorig jaar. Ik vond die hoorntjes zo ontzettend schattig. Ik heb de stempel ingekleurd mer Copic Markers. Waar ik de stempel gekocht heb weet ik niet meer. Ze zijn tegenwoordig bij zo veel winkels te verkrijgen.
Ik heb Tilda laten zitten op een donkerbruin lintje dat ik over een mooi stukje kant heb laten lopen. Aan de linkerkant zie je een klein plastic gespje. Dat heb ik gekocht bij Scrapdelight. 
De bloemen zijn van Marianne Design. De blaadjes heb ik uitgestanst met een Creatable van Marianne Design, LR0133, de randjes heb ik bewerkt met Distress inkt.
De stempel is van Nicole Verkooijen, het randje van het cardstock heb ik bewerkt met Stickles.
Het gaat niet snel maar dit is "al" het zesde kaartje dus nog 44 te gaan. LOL.
Wat vinden jullie van het kaartje?

Fijne avond,
Marianne

3 opmerkingen:

Martha zei

Een prachtige kerstkaart is het!!

marja zei

hoi
heel erg leuk hoor.wanneer komt dat blad nou uit ben erg benieuwd.
gezellig donderdag.verheug me erop .liefs marja xxx.

Ans zei

Ooo nog een hele hoop dus, maar deze vindt ik prachtig. Heb je mijn adres nog, hahahah. Het papier is echt super voor kerstkaartjes.

Liefs Ans

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...