zaterdag 22 oktober 2011

Nog een kerstkaartje

Hallo allemaal, wat een heerlijk weertje is het weer buiten. Als ik zo, vanuit mijn hobbykamer, naar buiten de tuin in kijk krijg ik helemaal zin om productief te zijn!!
Ik heb nog wat kerstkaartjes gemaakt. Hier is in elk geval nummer 1.
Het is een kerststempel van Nellie Snellen, Dawn. Ik heb hem ingekleurd met Copic Markers en hier en daar wat Stickles van Ranger.
Ik weet niet meer waar ik de roosjes vandaan heb. Ik heb er een aantal gekocht tijdens de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en ik heb de nieuwe roosjes van Marianne Design. De roosjes bewaar ik in een vakkendoos, op kleur, dus dat gaat helemaal door elkaar. De blaadjes zijn in elk geval gestanst met Creatables van Marianne Design, LR0156. Ik heb ze van twee kleuren groen cardstock gemaakt en daarna de randjes bewerkt met Distress inkt. Het besje heb ik gekocht bij Hobby World Croptime.
Het papier is uit een papierblok van Eline's Winterhuis. Zo schattig, dat papier met die paddestoeltjes!! De randen zijn geponst met een pons van Fiskars. De doily is van wit cardstock gestanst met een Creatable van Marianne Design, LR 0169. De randen heb ik ook weer bewerkt met Distress inkt.

Ik vind hem zelf hartstikke schattig, sorry :). Wat vinden jullie van dit kaartje??

Fijn weekend!
Marianne

2 opmerkingen:

marja zei

hallo
die heb je zeker voor os gemaakt.
ik vind hem het einde.
morgen komt een vriendin mij helpen om mijn hobby spullen op orde te krijgen.
gaston gaat morgen naar een honden wedstrijd vind hij erg leuk.
dus kunnen wij lekker klooien.
veel liefs marja.

Marianne zei

Of deze voor jullie is?? Er gaan er nog meer komen hoor. Ik weet dat je het papier met de paddestoelen erg leuk vind. Het gaat in elk geval een hele mooie worden voor jullie!!

Marianne

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...