woensdag 16 november 2011

Een datum voor je agenda!!

Zaterdag 21 januari, ja ik weet dat het nog ver weg is, wordt er een leuke dag georganiseerd bij Hobbyworld Croptime en bij Hobbyworld Venlo.
Op deze dag zullen de dames en heren die workshops geven in deze winkels hun workshop voor het komende half jaar promoten.
Je kunt dan zien wat voor workshops er gegeven worden en natuurlijk meteen ook door wie. Je kunt de uiteindelijke projecten van dichtbij bekijken en je krijgt natuurlijk uitleg over de inhoud van de workshop.
Ik ben er die dag natuurlijk ook met mijn workshops:
 Bloemenboekje

  Basis Workshop Stempelen

 Ranger 1

Ranger 2
Dan ligt er nog op mijn werktafel te sudderen:
-Receptenbox. Tijdens deze workshop maken we een prachtige receptenbox met tabbladen om al je favoriete recepten in te bewaren. Ik wil voor deze workshop eigenlijk 10 cursisten hebben die die dag ook allemaal een recept meebrengen zodat je al meteen een leuk begin hebt.
-Miniboekje. Een klein, eenvoudig miniboekje om wat kleine fototjes van een leuk dagje uit in te kunnen bewaren.
-Tim Holtz-labels. Nou, die spreken eigenlijk voor zich.

Dus, zet in je agenda: 21 januari Workshoppromotiedag (lekker scrabble woord) bij Hobbyworld. Je gaat er op mijn blog vast nog meer van horen!!

Fijne dag!
Marianne

3 opmerkingen:

Ans zei

Kerstkaartje willen ook hier niet zo lukken, ben met heel veel andere dingen bezig. Diverse workshops aan het uit denken en dat is zo leuk dat dit blijf liggen. Maak voor jouw wel een mooi kaartje eens even kijken of ik je adres heb anders mail ik je even.

Liefs Ans

Scrap en Kaartenfun zei

Ha die Marianne,

Ik wist niet dat er zo'n grote hobby winkel zo dicht bij zit. Ik woon in Leidschendam en dan is de Hazerswoude-Rijndijk niet zover weg. Kom vast een keertje langs.
Ging je blog verder bekijken en kwam een bekend kaartje tegen. Ja hoor ..... van Nicole Verkooijen. Een gezellige meid.Leuk dat jezelf workshops geeft. Ik heb dat ook jaren gedaan, maar dan meer op het gebied van scrappen.
We zien elkaar weleens.
Gezellig weekend.
Doeg Lida

Scrap en Kaartenfun zei

O ja, Ik ben gelijk volger geworden, maar weet niet of dit gelukt is. Kon je volgers niet zien. Dat gebeurd wel meer. Bah.... Doeg Lida

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...