woensdag 14 maart 2012

Gouwe Ouwe

Van mijn tante, Marja, kreeg ik commentaar op het feit dat ik al een maand niets op mijn blog gezet had. Ik moet bekennen dat ik niet echt de puf er voor had. Druk op het werk, somber weer buiten. Tja, daar wordt ik ook somber van. Om haar tegemoet te komen zet ik er maar een paar gouwe ouwe op.

Van papieren zakdoekjes en kaarsvet heb ik deze schattige roosjes gemaakt die ook later weer in leuke potjes gezet heb. Deze heb ik verkocht op een kleine braderie een aantal jaar geleden.

Ik was stoen helemaal weg van de servettentechniek. Bij de kringloopwinkel had ik voor een paar kwartjes hele leuke potten op de kop getikt en die beplakt met servetten. Een fleurige plant er in en een leuk labeltje er aan en het perfekte geschenk is klaar!!

Hier nog een voorbeeld van de servettentechniek op een pot van de kringloop met een plantje er in.

Servetten kun je natuurlijk ook heel goed op hout plakken en als je het werkstukje goed aflakt heb je een schattig schilderijtje om op je balkon aan de muur te hangen.

Dit is een wat groter paneel. Dit keer niet met servetten maar met speciaal papier, van Franciens Katten, om te gebruiken met servettenlijm Ik heb heel wat van dit soort schilderijtjes verkocht.

Nou, ik hoop dat mijn tante weer blij is met me!!

Fijne avond!
Marianne

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo
ik kon niet wachten tot vanacht,gauw stiekem gekeken erg leuk hoor mooie roosjes endie servetten blijven leuk .
ik heb daar ook veel van gemaakt.
zo kan ik je weer. ik ga nog een keer kijken .
gauw tot kijk.
veel liefs marja xxx.

Lisette zei

Ook toevallig, ik ben net door het decopatch virus bevangen en nu zie ik hier die leuke dingetjes bij jou.
Ik ging gisteren nog naar Hobbyworld maar hij was dicht! :-(

Ans zei

Niet alleen je tante is weer blij hoor maar ik ook.

Leuke potjes en die roosjes zijn schattig.

Liefs Ans

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...