donderdag 30 augustus 2012

Ja hoor!! Ze kan het!!/ Yes she can!!

Corinne, mijn collega, wil heel graag leren haken. Er zijn zoveel leuke dingen te zien die gehaakt zijn, dat ik me kan voorstellen dat zij dat ook wil.

Vanmorgen zijn we begonnen en ik moet zeggen dat ze het heel snel doorhad. Op een gegeven moment zat ze heerlijk ontspannen te haken, en nog goed ook!!

Omdat ik vanaf januari wil beginnen met het Project Life, moet ik het me eigen maken om "overal" foto's van te maken. Dan maar meteen beginnen!!

Als een "razende" vlogen de stokjes uit haar handen. Ze had dan ook snel een mooi oefenlapje en toen wilde ze een Granny Square maken.
Stap voor stap heb ik verteld wat ze moest doen, dat werd opgeschreven in een schrift, en na toch nog een paar keer een stukje uithalen kwam er een prachtig vierkantje uit haar handen.
Nu nog even oefenen (zorgd dat je de stokjes in de juiste lus haak!) en je meiden hebben een prachtige, zelfgemaakte sjaal bij hun nieuwe jas

Ik heb ook nog even lekker zitten haken.

Ik ga een tafelloper maken voor de nieuwe tuintafel.

Fijne avond!
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...