zondag 23 september 2012

Basisworkshop Stempelen 22-09-2012

Gisteren heb ik, sinds lange tijd, weer een workshop gegeven. Helaas waren er maar twee cursisten maar het was ontzettend gezellig en de dames waren super enthousiast.

Ik kan het niet laten, ook al waren het er maar twee, om zo'n gezellig tasje klaar te maken met alle benodigde materialen voor de workshop. Ik vind het zo gezellig staan!!

De cursisten waren moeder Maaike en dochter Mariska.

Als snel waren ze heel geconcentreerd aan het werk. Techniek na techniek rolde uit hun handen. Heel leuk om te zien dat er zo enthousiast mee gewerkt werd.
Ik vind zelf de workshops altijd erg leuk omdat je iedereen met van alles kan laten werken. Inkten, stempels, Glimmermist, embospoeder, Glimmerglaze, gesso, chalk, enz. De cursisten kunnen dan zelf uitvinden wat ze leuk vinden of wat echt niets voor hun is. Zo zit je niet met allerlei spullen waar je nooit iets mee doet.Uiteindelijk zijn de dames met een leuk naslagwerkje naar huis gegaan. Ze zijn nog enthousiaster geworden en vast van plan allerlei techniekjes zelf thuis toe te passen.De opvolger van deze workshop is de Ranger workshop.
Volgend jaar worden de workshops weer gegeven bij Pipoos in Hazerswoude Rijndijk aan de Rijneke Boulevard. Deze workshops en ook andere kun je op dit blog vinden.

Fijne zondag en misschien tot ziens bij een van deze workshops!
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...