dinsdag 25 augustus 2009

Get Sketchy challenge 2

Voor de tweede challenge van Get Sketchy heb ik ook een kaart gemaakt. Omdat ik ook bezig ben met het maken van voorbeeldkaarten voor mijn demo van donderdag 17 september bij Hobby World Hazerswoude en voor de winkel zelf, heb ik deze kaart gemaakt van spullen die bij Hobby World te koop zijn.

Het papier vond ik meteen helemaal leuk!! Echt mijn ding! De stempel is van CreaMotion en ik heb hem ingekleurd met Copic Markers. Best nog wel moeilijk hoor. Ik ben dan ook benieuwd of ik dingen bijleer of goede tips krijg op de workshop die ik in september ga volgen.

Dus toch een glimp van mijn voorbeeldkaarten.

groetjes,
Marianne

6 opmerkingen:

itsabrt zei

Oh uw kaart is de mooie liefde van I het hartbeeld binnen het hartkader! Ik hoop ik de juiste taal voor de vertaler als niet Mijn verontschuldigingen selecteerde! Beth

Angèle zei

Als ik zo'n mooie vrolijke kaart zie ben ik meteen goed wakker! Leuk hè dat papier! Ik heb het al meerdere malen gebruikt voor kaartjes! Leuk dat je meedoet bij Get Sketchy!

Dora zei

Schitterende uitwerking van de sketch!
Bedankt voor het meedoen!

Anoniem zei

gorgeous work.
Thanks for playing with us at GETSEKCHY!

Liszha zei

Oh, wat is die mooi! Zal zeker mooi staan in de winkel. En wat jammer dat ik je niet ben tegengekomen op de knotsgekke kaarten dagen.
Ik heb de verpakking van de pons weggegooid maar op de bovenkant van de pons staat Picture Punch.
Liefs Lisette

ramschi44 zei

liebe marianne
deine karte finde ich super.
sehr schöne farben.
lg ramona

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...