zondag 20 september 2009

Zo, en nu even rust???

Het is wel weer heel lang geleden dat ik een berichtje heb achtergelaten op m'n blog. Druk, druk, druk, druk!!!! Tja, als je vriendin een nieuwe, giga, hobbywinkel opent!!! Afgelopen donderdag opende de burgemeester van Hazerswoude de nieuwe Hobby World Croptime aan de Rijneke Boulevard in Hazerswoude. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf!!! Twee verdiepingen met spullen om te gebruiken voor je hobby!!!!

Dus ik ben druk geweest met het invullen van hun website, maken van voorbeelden, voorbereiden van de demo's en helpen inruimen. En nu rust??? Neeeeeeeeeeeee, nu mag ik workshops gaan voorbereiden!!! Gelukkig heb ik nog even want het is best wel een drukke tijd geweest.
De eerst volgende workshop is een kerstkaartenworkshop die ik samen met Astrid van der Meij geef. Hartstikke leuk!!! Donderdagmiddag van 13.00-16.00 uur of donderdagavond van 19.00-22.00 uur kun je 2 tot 4 kerstkaarten komen maken. Astrid van der Meij zal ik elk geval kaarten met stempelen voorbereiden. Ik weet het nog niet omdat mijn plan (het gebruik van de Cuttlebug) nu niet kan doorgaan. Hobby World Croptime heeft geen Cuttlebug producten. Wel de Big Shot van Sizzix dus ik moet mijn plannen een klein beetje aanpassen. Komt helemaal goed hoor!! Zodra wij voorbeelden hebben zal ik ze hier plaatsen.
Hieronder kun je de andere workshops vinden die ik ga geven bij Hobby World Croptime.
23 januari Workshop Scrapkaarten maken
20 maart Workshop Minibook in purse
17 april Workshop Scrapkaarten maken
15 mei Workshop Envelopkaart met labels
12 juni Workshop Wallhanging
Verder geef ik weer de bloemenworkshop, februari 2010, maar dan helemaal aangepast met de allernieuwste spullen en nieuwe bloemen!!
Ik heb er zo'n zin in!!! Hou dit blog dus in de gaten!!! Ik heb nog veel meer ideeen!!

groetjes,
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...