zondag 8 november 2009

Beloofd is beloofd!

Tja, ik had beloofd van de kerstkaart een foto te maken in plaats van de scan, die erg flets was. Het licht was niet optimaal (jeetje, heb ik nog meer smoezen??) maar het zijn toch mooie foto's geworden. Gelijk ook maar foto's gemaakt van de andere twee (!!) kerstkaarten die ik had gemaakt.

Deze kerstkaart maakte ik "even" tussendoor. Ik zat te wachten op iemand en zat onderhand wat te snijden en te plakken. Toen ik later thuis was heb ik de Sugar Nellie erop gemaakt en de bloemen erop geplakt.
Deze kaart was eigenlijk bedoeld voor een kerstkaartenworkshop bij Croptime. Helaas verkopen ze geen Cuttlebug artikelen in de nieuwe winkel dus................. Hebben we andere kaarten moeten verzinnen.


Deze kaart is gemaakt voor Lieke, dochterje van een collega, omdat ze gek ik op varkentjes. Het papier is trouwens van October Afternoon. Schattig papier!!

Ik probeer eind november nog een workshop "Snelle kerstkaarten" te geven maar dat ligt aan de situatie op mijn werk. Even afwachten hoe het daar gaat, maar ik laat het zo snel mogelijk weten en zal dan meteen de kaarten plaatsen die we tijdens de workshop gaan maken.

Marianne

Geen opmerkingen:

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...