donderdag 5 november 2009

Sorry!!

Ik ben een hele slechte blogger! Ben op dit moment met zoveel andere dingen bezig dat mijn eigen ding (het blog) erbij inschiet! Jammer, maar helaas.

Ik had vorige maand een blok met mooi kerstpapier gekocht en daar heb ik deze kaart mee gemaakt.

Ik zie dat de kleuren nogal flets zijn (kaarten zijn ingescand) dus ik zal morgen foto's maken van de kaarten. De kleuren komen dan wel beter uit. De stempel is ingekleurd met Coloursoft van Derwent. Echt wel mijn favoriet.
Op het werk hebben we een "babyboom". Eigenlijk altijd wel hoor, er is altijd wel iemand zwanger. Vorige maand is er een dochtertje bij een collega geboren (foto van het kaartje ben ik even zoek) en deze maand een zoontje. Het kaartje had ik bijna klaar, ik hoefde alleen de naam er nog op te plakken.


De stempel van deze kaart is ingekleurd met Copic Markers. Het resultaat is ook wel leuk maar ik bemerk dat ik wel meer moet oefenen ermee. Ik vind in elk geval de kleuren van de Copic Markers wel sprekender.

Verder hebben Astrid van der Meij en ik een kerstkaartenworkshop gegeven. Bij elkaar hadden we 13 dames en 1 heer. Ze waren in elk geval heel enthousiast!!

Zo, dat waren de dingetjes van de laatste maand. Het is op dit moment erg druk op m'n werk, wat betekent dat ik 's avonds eigenlijk geen puf meer heb. Maar ja, dat komt waarschijnlijk wel weer.
Er staan verder geen "leuke" dingetjes op de agenda maar zodra ik weer iets te melden heb, zie je mij hier weer terug.
groetjes,
Marianne

2 opmerkingen:

Liszha zei

Ik zie die lieve tasjes weer die jij altijd voor je workshops gebruikt. Zo Marianne!
Dat Bram kaartje is echt een lieffie zeg! Helemaal te gek!

Anoniem zei

Hoi Marianne, je hebt weer heeel wat moois gemaakt zeg !!
Toppie gedaan !!
Daarom voor jou iets leuks op mijn blog !!
Liefs,
Anita

Cropdag in Alphen aan den Rijn

Zaterdag 3 november organiseer ik een cropdag in Alphen aan den Rijn. Hoe het precies in elkaar gaat steken weet ik helaas nog niet. ...