maandag 27 juni 2011

Geniet van elk moment

En dat doen we zeker op dit moment!! We hebben natuurlijk vakantie en gelukkig is het weer omgeslagen. Als het even meezit hebben we deze week in elk geval het zonnetje. Echt tropische temperaturen, zoals gisteren en waarschijnlijk vandaag, hoeft voor mij niet echt. Als het maar droog is met een zonnetje.
Toen ik van de week mijn werktafel ging opruimen, het moest echt want er was geen ruimte meer om te werken, vond ik ook een papierpad van My Minds Eye, Lime Twist. Wat een leuke, vrolijke kleurtjes.

Daar heb ik dit kaartje dus mee gemaakt. De bloemen heb ik bij Hobby World Croptime gekocht en de stempel had ik nog liggen. Ik zou niet weten van welk merk het is.


Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne dag!


Marianne

1 opmerking:

Anda zei

Hoi Marianne,

Wat een geweldig leuke dingen maak je, ik heb me direkt aangemeld als volger. Ben op dit moment zelf niet echt aktief op het blog, maar ik hoop na de vakantie weer de draad op te pakken. Croptime in Alphen? Waar zit dat dan? Ik heb er 47 jaar gewoond, maar ik ken alleen de Egel. Ik zag op je blog dat je ook te vinden bent bij Hobbyworld, die ken ik daar wel, maar Corptime......

Morgen gaan we met vakantie, maar daarna hoop ik je blog regelmatig even te bezoeken.

Gr. Anda

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...