vrijdag 22 juli 2011

En dan houden we er mee op!

Nee, niet met het blog!! Dat zou ik niet meer kunnen missen!! Ik denk dat dit het laatste bericht wordt over de Summer CHA 2011. De laatste sneaks en dan gaan we uitkijken naar de producten die in de Nederlandse winkels gaan binnekomen.


Leuk!!! Graphic45 laat op het blog een foto zien van de rommel die het eerst moet zijn voordat je een mooie stand kunt opbouwen.


Van hun blog heb ik ook bovenstaande foto geplukt. Het is een voorbeeldkaart gemaakt met de nieuwe kerstlijn. Prachtig!!!! Dat moet ik geloof ik wel hebben hoor!!! hihihi.
Kijk op hun blog voor nog meer nieuwe dingen.


Op het blog van My Little Shoebox kun je live foto's zien van de CHA. Scroll je naar beneden, dan zie je allerlei sneaks peeks van nieuwe lijnen. Ik ben op dit moment niet echt onder de indruk. Dit zijn echt papiertjes die je in het echt moet zien. Dus ik ben benieuwd!!

Dit was echt helemaal nieuw voor mij. Scrapbands. Ik heb het meteen doorgemaild naar een vriendin van mij die bedrijfsleidster is van Hobby World Croptime aan de Rijneke Boulevard.

Op deze manier blijven die overvolle albums mooi dicht en het ziet er nog hartstikke leuk uit ook in de kast. Door teksten en embellishments toe te voegen kun je goed laten zien waar de inhoud van het album over gaat.


Lilybeedesign komt met verschillende nieuwe lijnen. Daarvan zijn denk ik wel bovenstaande lijnen mijn favoriet. Ja, en daar zit natuurlijk een kerstlijn bij!! Mooie, frisse, kerstkleuren en lieve printjes.

En op het blog van Maya Road kun je de totale catalogus downloaden. Ik heb al gekeken en dat zijn wel weer erg leuke spullen!!


Ik denk dat ik het dit keer hier bij laat. Mochten er echt nog ontzettend leuke dingen komen, zal ik het natuurlijk melden.


Ik moet nog één dagje werken en dan heb ik weekend. Kan ik verder met m'n projectje. Daarover een andere keer meer.


Fijne dag,
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...