donderdag 28 februari 2013

Workshop Mixed Media Canvas

Vandaag heb ik tijdens het knutselen bij Bep het voorbeeld gemaakt voor de workshop Mixed Media Canvas. Het was weer ontzettend gezellig!!

 
Het is niet zo'n mooie foto want deze is met mijn mobiel gemaakt. Ik heb ook foto's gemaakt met mijn camera maar die moet ik eerst nog bewerken.
 
De workshop wordt gegeven in Uithoorn, mocht je in Alphen aan den Rijn wonen en deze workshop willen doen kun je natuurlijk meerijden. De workshop is van 10.00 tot 16.00 uur en kost €34.95, incl. alle materialen, excl. lunch en zal op een zaterdag gegeven worden.
 
Uiteraard is er de hele dag koffie, thee en water en zorg ik voor iets lekkers er bij.
 
Er is nog geen datum voor deze workshop. Zodra de datum vaststaat zal ik het zeker hier bekend maken.
 
Opgeven kan via mail aan scrappyfingers@gmail.com  
 
Het enige dat je zelf moet meebrengen voor deze workshop zijn wat basisgereedschappen zoals een schaar en een oude doek om je handen aan af te kunnen vegen.
 
Ik heb er zin in!!
 
Marianne

1 opmerking:

sara caelen zei

Hoi Marianne,
Dat is een mooie canvas, spijtig dat ik zo ver woon, anders kwam ik zeker de workshop volgen.
Ik zag je blog op het mixed media & artjournal forum. Ik heb me gelijk geabonneerd.Ik zelf ben ook recent een blogje gestart, als je zin hebt mag je altijd een kijkje komen nemen. http://sarascreatopia.blogspot.com/
zo nu ga ik je blog een beetje verder verkennen. Groetjes Sara

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...