vrijdag 28 juni 2013

Een beetje van dit en een beetje van dat

Even een berichtje met van alles wat.
 
De site waar ik normaal gesproken de CHA sneak peeks van af haal, blijft nu behoorlijk achter. Nog niet één sneakje van de komende CHA!! Dus ben ik elke avond het internet aan het afspeuren. Het valt niet mee maar ik heb het een en ander gevonden.


Eerst wil ik melden dat Basic Grey morgen met ontzettend groot nieuws zegt te komen. Dat is natuurlijk wel spannend!! Waar ze het precies gaan melden, weet ik nog niet. Daarom hier ook de link naar het blog van Basic Grey. Via het blog kun je ook op de andere media van Basic Grey komen.
 
Ik heb een melding gevonden van CHA sneaks van Prima Marketing. Of dat ook echt zo is, kan ik jammer genoeg niet controleren via de site waar ik het gevonden heb. Anders zijn het "gewoon" nieuwe producten.
 
Onderstaande lijn is niet echt mijn ding maar er zijn heel veel mensen die er wel van houden. Ik vind het allemaal te druk en te zoet. En geloof me, ik ben gek op roze en lila papiertjes!!


Deze lijn vind ik leuker. Sprekende kleuren, daar hou ik over het algemeen meer van. Ik hou alleen niet van het sport thema.


Deze vintage lijn is ook meer mijn ding. Ik heb heel veel oude foto's die ik daar heel goed voor zou kunnen gebruiken. Ik denk dat deze lijn ook heel goed is te gebruiken als achtergrond voor mijn mixed media canvasjes.


Weer veel te veel leuke dingen die gaan komen en dit is nog maar het allereerste begin!!
 
Hier regent het doorlopend maar ik wens jullie toch een hele fijne dag!
Marianne

Geen opmerkingen:

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...