maandag 2 januari 2017

Welkom 2017!!

Ik wil jullie allereerst allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief nieuw jaar wensen!!

Ik hoop dat jullie hele fijne feestdagen hebben gehad en een gezellige jaarwisseling.

Het nieuwe jaar is net van start gegaan en de gezondheid laat het bij mij al weer afweten. Ik ben voor het eerst van mijn leven gezegend met een bronchitis! Mensen, wat heb ik het benauwd!! Ik blijf maar hoesten en daardoor doet mijn romp vreselijk pijn! Medicatie gekregen dus er moet snel verbetering in komen. 

Wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto??

Voor 2017 heb ik met een vriendin afgesproken dat we dit jaar niets kopen............ Ik heb een abonnement op de PL kit van Scrapdelight en een abonnement op de maandelijkse stempel. Daarnaast wordt er dus niets besteld. Ik heb ontzettend veel cardstock in diverse kleuren en designpapier, daar zal best iets tussen zitten wat we kunnen gebruiken.

Ik denk dat ik maar veel leuke workshops moet gaan inplannen voor dit jaar. Daar mag ik natuurlijk wel leuke spulletjes voor kopen!!

Verder mag ik nog steeds voorbeelden maken voor het Franse forum en is de FB pagina van "Book of Life" nieuw leven in geblazen. Ook heb ik mij opgegeven voor de jaarworkshop PL 2017 van Martine.
Druk, druk, druk!! Hahahaha!! Maar wel allemaal leuke dingen!
Voor de boeken van de kleinkinderen blijf ik op 12x12 werken. Ik gebruik veel van deze LO's voor de challenges van het Franse forum. Voor mezelf wil ik gaan werken op 6x8. Niet om per week een LO te maken maar gewoon om de leuke dingen  in het leven te verwerken. Voor de vakantiefoto's wil ik miniboekjes blijven gebruiken. 

Aanstaande zaterdag komt er weer een nieuwe kit uit van Scrapdelight. Ik hoop daar een foto van te kunnen plaatsen. Kunnen jullie er van meegenieten.

Wil je op de hoogte blijven wat betreft de crops en workshops, geef je dan op voor mijn FB pagina: Scrappy Fingers.

Leuk dat jullie er weer waren!
Groetjes,
Marianne

3 opmerkingen:

Thamar, zei

Hoihoi
Nou jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Wat grappig dat jij op via het forum op mijn blog kwam. Nou ik ben helemaal weg van de liturgie van studio calico maar ik heb hem afgezegd ivm de kosten het werd mij toch een beetje te duur. Maar als ik vind het erg jammer . Nu heb ik de kit van oma dee erg leuk maar dit kan je niet vergelijken met de studio calico kit.
Groetjes

Thamar, zei

Citrus twist is ook een gave kit heb ik ook 2 jaar gehad.

Marianne zei

Oooooo, dat zijn dingen die ik graag wil weten. Mijn abonnement loopt nog tot eind 2017 en misschien wil ik daarna wel wat anders. Ik ga meteen eens kijken. Dank je wel hoor!!

Creativation 2018

Elk jaar plaats ik hier alle sneak peeks van de Creativation. Vroeger 2x per jaar van de CHA. De grootste beurs met hobbymaterialen in Amer...